Græsplæne

Skal i have lavet en ny græsplæne, eller har i en gammel plæne som trænger til at blive lagt om. Så kan vi klare opgaven.

Ved anlægning af nye græsplæne: Sørger vi for at jorden er grubbet og planeret. Derefter fræser vi med en stennedlægger, finplanerer, sår og tromler til sidst

Omlægning af gamle græsplæner: Den bedste måde er at få sprøjtet den gamle plæne, derefter fræser vi med en stennedlægger, finplanerer, sår og tromler til sidst.

Rullegræs: Foregår på den samme måde, bortset fra at i har en grøn plæne fra starten, men den kræver at bliver vandet i tørre perioder og må helst ikke trædes på de første par uger indtil at rødderne har fået fat.

Ukrudt i plæner: Der kan forekomme at der kommer en del ukrudt i nye plæner, men vil for det meste forsvinde når græsset får ordentlig fat. Er dette ikke tilfældet kan man sprøjte med et hormon middel ca. et år efter.

nyanlæg af græsplæne, græssåning, stennedlægningsfræser,

Kontakt Anlægsgartneren

Har du brug for et godt tilbud på ny græsplæne eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder, så kontakt Anlægsgartneren på agartneren@gmail.com eller tlf. 21 73 26 13

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud
Ring til os på tlf: 21 73 26 13 eller send os en email